بخشنامه ۲۳۰/۹۸/۲۷ در تاریخ ۱۳۹۸/۰۳/۲۷



پرونده های مالیاتی

بخشنامه ۲۳۰/۹۸/۲۷ در تاریخ ۱۳۹۸/۰۳/۲۷

صدور پروانه بهره برداری فناوری اطلاعات توسط وزارت انجام می شود.

ضمن ارسال تصویب نامه شماره 25071/ت 54991 هـ مورخ 1398/03/01 هیات محترم وزیران درخصوص آیین نامه حمایت از شرکت های نوپا، مواد 2 و 10 آیین نامه مذکور، به شرح ذیل جهت اطلاع و اقدام لازم اعلام می گردد.

ماده 2- صدور پروانه بهره برداری فناوری اطلاعات توسط وزارت انجام می شود.

ماده 10- در صورتی که شرکت های مورد حمایت ساکن مراکز رشد، فضاهای کاری اشتراکی و شتاب دهنده ها باشند، سازمان های امور مالیاتی  کشور و تأمین اجتماعی مکلفند نسبت به تخصیص شناسه (کد) های مودی و کارگاهی اقدام نمایند. صدور هرگونه مفاصا  حساب شناسه (کد)های مزبور با رعایت قوانین و مقررات مربوط خواهد بود.

تبصره-فهرست مراکز رشد، فضاهای کاری اشتراکی و شتابدهنده ها توسط کارگروهی مرکب از وزارتخانه های ارتباطات و فناوری اطلاعات و علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت علمی و فناوری رییس جمهور و سازمان های امور مالیاتی کشور و تأمین اجتماعی اعلام می شود.»

——————————-توضیحات در مورد بخشنامه صادره ————————

مرکز مالی اقتصادی همت تراز ارائه دهنده جدیدترین بخشنامه های مالی و مالیاتی می باشد، با مابروز باشید. برای ارتباط با ما کافی  است اینجا کلیک کنید.

اخذ پروانه بهره برداری

پروانه بهره برداری مجوزی می باشد که به همه واحدهای صنعتی که اقدام لازم جهت نصب ماشین آلات خط تولید، فراهم نمودن نیروی انسانی مورد نیاز و تولید آموزشی را به انجام رسانده باشند اعم از اینکه دارای جواز تاسیس و یا ابلاغیه تاسیس باشند یا نباشند داده می شود.

پروانه بهره برداری به کلیه واحدهای صنعتی داده می شود که اقدامات زیر را انجام می دهند.

  • تامین زمین و تاسیسات.
  • احداث ساختمان برای نصب ماشین آلات.
  • خط تولید و تامین نیروی انسانی مورد نیاز.
  • و تولیدات  آزمایشی را انجام داده اند.

پس از اتمام مراحل احداث و تولید آزمایشی، بازدید و ظرفیت سنجی  توسط سازمان مربوطه انجام می پذیرد و در حالت ارائه گواهی های مورد نیاز و تبعیت از شرایط درج شده در جواز تاسیس، پروانه بهره برداری بنا بر نیاز برای تمامی اشخاص اعم از حقیقی یا حقوقی صادر می شود.

چنانچه قسمتی از ظرفیت تولید شامل بعضی از خطوط یا مراحل تولید آماده بهره برداری شده باشد صادر می شود. جواز تاسیس در این موارد باطل نمی شود و از قوانین جاری جواز تاسیس پیروی خواهد نمود.

صدور پروانه بهره برداری بر مبنای ماده 13 قانون  شیوه ی ممانعت از آلودگی هوا، منوط به تایید محل استقرار واحد بواسطه ی سازمان حفاظت محیط زیست می باشد.

اطلاعات درج شده در پروانه بهره برداری عبارتند از شناسه کسب و کار، تاریخ صدور و شماره ثبت دبیرخانه، نام و شناسه شخص حقیقی یا حقوقی دارای پروانه، فهرست و ظرفیت محصولات، سرمایه و اشتغال موجود.

مدارک اخذ پروانه بهره برداری

برای دریافت پروانه بهره برداری باید فرم های مربوطه را پرکرده و مدارک زیر را ارائه کنید.

  • رونوشت از مدارک شناسایی مدیرعامل
  • ارائه رونوشت از آگهی تغییرات شرکت
  • رونوشت از مدارک ثبت شرکت اشخاص حقوقی
  • تسلیم پایان کار واحد صنعتی یا اجاره نامه
  • ارائه لیست ابزارهای فنی

دریافت پروانه بهره برداری

اولین سوالی که در راه اخذ پروانه بهره برداری برای متقاضیان  و صنعتگران مطرح می شود فایده و مزیت داشتن این مجوز است، از این رو ما در ادامه مزیت های داشتن این پروانه را شرح می دهیم تا با خیالی آسوده و مصمم در اخذ این مجوز اقدام کنید.

مهمترین مزیتی که اخذ پروانه بهره برداری برای دارنده آن به همراه خواهد آورد را می توان در موارد زیر تشریح کرد:

با اخذ پروانه بهره برداری می توانید از مزایا و تسهیلات  ویژه که از سوی وزارت صنعت ، معدن و تجارت ارائه می شود برخوردار شوید.

اگر موضوع و شرح وظایف و فعالیت شما نیاز اساسی در زمینه اخذ مجوز وزارت بهداشت داشته باشد می توانید به راحتی آن را بگیرید.

اگر محصول تولیدی دارید که  نیاز به علامت استاندارد  دارد با اخذ پروانه بهره برداری به راحتی می توانید به آن رسیدگی کنید

از مهمترین مزیت های اخذ پروانه بهره برداری می توان شرکت در مناقصات و مزایدات شرکت های دولتی و خصوصی اشاره کرد.

داشتن پروانه بهره برداری این امکان را به شما می دهد که در صورت نیاز به مواد اولیه شیمیایی می توانید به نرخ دولتی موارد اولیه را برای تولید محصول خود دریافت کنید.

مراحل اخذ پروانه بهره برداری

نحوه اخذ پروانه بهره برداری باید با گام های تخصصی و پی در پی آن را به سرانجام رسانید . برای انجام امور مربوط به اخذ پروانه بهره برداری می توانید با تخصص و تجربیات کارشناسان حقوقی آن را پیگیری کرده و به سرانجام رسانید.

1-در ابتدای امر برای اخذ پروانه بهره برداری باید در سامانه بهین یاب ثبت نام کرده که آن را بصورت اینترنتی به سرانجام خواهید رساند.

2-با ثبت درخواست خود مبنی بر اخذ پروانه بهره برداری تمامی اطلاعات خواسته شده را در این سایت وارد می کنید.

3-در گام بعد باید مدت زمان مشخصی را منتظر مانده تا مدارک ارسال شده توسط کارشناسان بررسی شود.

4-پروانه بهره برداری به صنایع فرآوری مواد معدنی فلزی و غیر فلزی كه از وزارت صنایع و معادن جواز تاسیس دریافت کرده اند و نسبت به احداث و راه اندازی آزمایشی اقدام نموده اند یا واحدهایی كه پرونده آنها طبق توافق فی مابین این وزارت و وزارت صنایع به وزارت صنایع و معادن داده می شود با داشتن  درخواست كتبی دارنده جواز تاسیس به وزارت صنایع و معادن و دریافت تكمیل و ارائه فرم سئوالات مربوط به صدور  پروانه بهره برداری( فرم شماره 3) از سوی متقاضی بازدید كارشناس بررسی كننده از عملیات اجرائی انجام شده در پروژه و تطبیق آن با طرح اولیه و آیین نامه های مربوط و گزارش از وضعیت پیشرفت طرح.

5-كارشناس بررسی كننده پس از بررسی و بازدید از طرح بر اساس هزینه های انجام شده، قیمت تمام شده طرح به نرخ روز( نسبت به تهیه پیش نویس فرم پروانه بهره برداری )فرم 4 اقدام و جهت تایید و امضا به معاونت مربوطه ارسال می نماید.

 

برای دانلود بخشنامه اینجا کلیک کنید.

پاسخگوی سوالات شما
جهت پاسخگویی به سوالات مالی و مالیاتی خود می توانید از خدمات رایگان مرکز مالی اقتصادی همت تراز از قبیل مشاوره مالیاتی در زمینه تراکنش های بانکی، مشاوره مالیاتی املاک و خانه های خالی، مشاوره مالیاتی در راستای ماده 181 و پلیس مالیاتی، مشاوره مالیاتی اصناف، مشاوره مالیات فهرست معاملات فصلی، مشاوره مالیاتی سامانه مودیان و پایانه های فروشگاهی استفاده کنید. کافیست با مشاوران مرکز مالی اقتصادی همت تراز از طریق فرم زیر در ارتباط باشید. کارشناسان همت تراز در اسرع وقت با شما در ارتباط خواهند بود.
=
خدمات مشاوره Consulting services
مجوزها authorizition
09140405012